Na Het Nieuws: Iris de Graaf over de nieuwe president van Oekraïne: Volodymyr Zelensky

Na Het Nieuws: Iris de Graaf over de nieuwe president van Oekraïne: Volodymyr Zelensky

Buitenlandredacteur Iris de Graaf is te gast over de komiek Volodymyr Zelensky, die de nieuwe president van Oekraïne lijkt te worden. * Arts Bernard Leenstra over de ‘smartbedden’ in het ziekenhuis en andere medische innovaties. * Hoofdredacteur van Marketingfacts Jeroen Mirck vertelt over goede en slechte 1-april-grappen.

Renze KIamer ontvangt live een jonge generatie opiniemakers, ondernemers, politici en deskundigen, met wie hij duiding geeft bij onderwerpen uit het Acht Uur Journaal. 

Bekijk de hele uitzending hier.

 

Na het Nieuws – Na Het Nieuws: maandag 1 april 2019

Buitenlandredacteur Iris de Graaf is te gast over de komiek Volodymyr Zelensky, die de nieuwe president van Oekraïne lijkt te worden. * Arts Bernard Leenstra over de ‘smartbedden’ in het ziekenhuis en andere medische innovaties. * Hoofdredacteur van Marketingfacts Jeroen Mirck vertelt over goede …

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *