WELKOM OP IRISLARISA.COM

DEZE WEBSITE IS MOMENTEEL NIET UP-TO-DATE.
Scroll down

De waarheid over vastzitten in het buitenland

De waarheid over vastzitten in het buitenland

De minderjarige Nederlander Charly T. hoort deze week of zijn voorarrest in een Spaanse gevangenis met drie maanden wordt verlengd. De 17-jarige scholier zit al zes maanden in hechtenis op verdenking van aanranding van twee Britse meisjes van 12 en 14.

T. is de enige minderjarige Nederlander die vastzit in het buitenland. Ik vloog naar Spanje om te kijken hoe het met hem gaat en waar hij precies wordt vastgehouden. Ook zochten we voor je uit wat jouw rechten zijn als je vast komt te zitten in het buitenland:

Meer over Charly T. lees je hier, via NOS.nl

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *