WELKOM OP IRISLARISA.COM

DEZE WEBSITE IS MOMENTEEL NIET UP-TO-DATE.
Scroll down

Hoe in de sneakerwereld een schoen duizenden euro’s waard wordt

Hoe in de sneakerwereld een schoen duizenden euro’s waard wordt

Steeds vaker zijn jongeren bereid honderden euro’s af te tikken voor een paar sneakers waar er maar een aantal van beschikbaar zijn. Sommigen jagen er een erfenis doorheen, vliegen er de wereld voor over of kamperen een week voor een winkel om dat éne limited paar te bemachtigen.

Winkels en merken spelen op die hype in: uit onderzoek van NOS Stories blijkt dat uit het zicht een handel is ontstaan tussen medewerkers van schoenenwinkels en doorverkopers. Zo worden schoenenprijzen van 150 euro opgedreven tot soms duizenden euro’s.

Om te kijken hoe dat gaat, dook ik in deze wereld van de hyped kicks:

 

Lees het hele artikel hier, via NOS.nl

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *