WELKOM OP IRISLARISA.COM

DEZE WEBSITE IS MOMENTEEL NIET UP-TO-DATE.
Scroll down

Hoe fake is Instagram?

Hoe fake is Instagram?

We willen het allemaal, zo veel mogelijk likes, comments en volgers op Instagram. Maar dat gaat niet vanzelf. In de miniserie De Waarheid over: hoe fake is Instagram zoekt NOS Mashup uit op welke schimmige manieren instagrammers zo populair mogelijk proberen te worden.

Het is een wereld die zich afspeelt aan de achterkant van Instagram, uit het zicht van de meeste mensen. Gekochte volgers, neplikes, automatische likebots – allemaal trucs om je account populairder te maken. Doet iedereen dat? Nee. Gebeurt het veel? Ja.

In drie video’s leg ik samen met collega Roel van Niekerk uit wat er achter de schermen allemaal speelt.

Check de video’s hieronder:

Dit verhaal verscheen eerder op NOS.nl

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *