WELKOM OP IRISLARISA.COM

DEZE WEBSITE IS MOMENTEEL NIET UP-TO-DATE.
Scroll down

Cariben nu een tropisch paradijs, straks een onbewoonbaar moeras?

Cariben nu een tropisch paradijs, straks een onbewoonbaar moeras?

Het beeld dat we vaak van de Caribische eilanden hebben: een blauwe zee, witte stranden en palmbomen. Maar zo vredig als de zee er hierboven uitziet, is hij helemaal niet. Dat hebben we de afgelopen weken bij het overtrekken van diverse orkanen wel gezien.

Sterker nog: meteorologen waarschuwen dat, als de stijging van de zeespiegel in het huidige tempo doorzet, de eilanden in de loop van deze eeuw een stuk minder interessant kunnen worden voor toeristen. Sommige eilanden worden dan zelfs onbewoonbaar.

Hoe dat komt? Lees het op NOS.nl

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *