STYLE | OVERSIZED GREY COAT

Mango Oversized Coat

Zoals jullie misschien hebben gezien via Instagram of Snapchat, ben ik net terug uit Rusland. Ik heb heerlijke dagen doorgebracht in St. Petersburg – mijn tweede thuis – en Moskou. Tussendoor ben ik druk bezig met verhuizen naar Amsterdam. Maar ik heb nog een outfit die ik al een poosje met jullie wilde delen voor de lente er echt aan komt, dus first things first: meet mijn favoriete Oversized Grey Coat! Vandaag laat ik zien hoe je zo’n oversized coat kan stijlen.

OVERSIZED GREY COATOVERSIZED GREY COAT

OVERSIZED GREY COAT BY MANGO SUIT

Ik heb de afgelopen weken letterlijk gelééfd in deze oversized jas. Ik vond hem op Wehkamp.com en kocht hem tijdens Black Friday met 20% korting. Er waren maar enkele exemplaren beschikbaar en hij was binnen no-time uitverkocht. Ik heb hem nergens anders meer kunnen vinden, online of offline, maar het is echt een fantastische aankoop geweest. Ik voel me altijd heerlijk edgy en on top of the world wanneer ik deze jas draag.

COAT: MANGO SUIT – TOP: FOREVER21 – RIPPED JEANS: ASOS – BOOTS: SACHA – BAG: PRIMARK – JEWELLERY: HOLTBAR

OVERSIZED GREY COATOVERSIZED GREY COATNiet alleen is deze jas net een slaapzak qua warmte, hij upgrade echt instant elke outfit. Ik was al erg lang op zoek naar een jas met een koele grijstint die precies matcht met mijn haarkleur.

Oversized is het helemaal de laatste tijd. Waar je ook kijkt, je ziet oversized tops, truien en jassen. Aangezien ik redelijk groot en lang ben, is het altijd een beetje uitkijken of het niet ‘too much’ wordt. Ik combineer een oversized jas zoals deze het liefst met strakke skinny ripped jeans, ankle boots en een tas van een redelijk formaat zodat deze niet wegvalt in het geheel.

D E T A I L S

OVERSIZED GREY COATOVERSIZED GREY COATOVERSIZED GREY COAT

Om deze look net iets spannender te maken heb ik gekozen voor bold lips en zilveren sieraden. Ik draag de liquid lipstick I’m Royalty van Jeffree Star. Verwacht binnenkort een make-up tutorial met deze awesome lipstick én een Russia vlog!  

Foto’s zijn gemaakt door lieve Yuni. Bekijk haar awesome werk hier.

DSC_8088 copy

WAT VINDEN JULLIE VAN DE OVERSIZED TREND?

Volg:

10 Reacties

  • irislarisa
   maart 1, 2016 / 12:10 am

   Dankje babe! <3

  • irislarisa
   maart 1, 2016 / 12:11 am

   Dankje girl! X

 1. februari 22, 2016 / 7:27 pm

  Hij staat je geweldig!! Ik ben ook al enkele jaren helemaal gek op grijs (het begon met een voorliefde voor beton in interieurs 😉 ), het is zo’n fijne basic kleur maar heeft net iets meer effect dan zwart. Kan me voorstellen dat deze ook lekker warm & comfy zit!
  XO,
  Izzy

  • irislarisa
   maart 1, 2016 / 12:11 am

   Helemaal met je eens! Mijn liefde voor grijs begon met de haartrend hahah 😉 X

 2. maart 15, 2016 / 10:39 am

  Volgens mij staat jou alles goed hihi! 🙂