FRIDAY FAVS | REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITION

DSC_9494bw

Every artist dips his brush in his soul and paints his own nature into his paintings“. Best een diepe quote, die laat zien dat een artiest niet zonder goede kwast kan werken. Of je nou kleuter, schilder of make-up artist bent, goede tools zijn van levensbelang om uiting te geven aan je talent. Mijn huidige favoriete set van Zoeva gebruik ik echt dagelijks, maar om deze een beetje mooi te houden vond ik het tijd om nog een andere kwastenset aan te schaffen. Het is de Deluxe Gift Set van Real Techniques geworden!

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITIONREAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITION

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET

Ik heb een zwak voor cadeau’s. En voor gift sets. En helemaal voor gift sets met kwasten én clutch. Toen ik dit setje voorbij zag komen op iHerb.com (ja ik was aan het shoppen voor biologische kruiden hahah) wist ik dat ik hem moest hebben. De set bestaat uit 5 basis Real Techniques kwasten, waarvan 2 exclusief ontworpen zijn voor deze set door Sam & Nic. Ik vind deze twee vrouwen altijd super inspirerend en hou van het ‘verhaal’ achter de kwasten. Met de online tutorials kan je zien hoe je deze kwasten het beste kunt gebruiken.

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITIONREAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITION

De set bestaat uit 5 kwasten die onmisbaar zouden zijn voor je glam-look:

 • Een multi task brush
 • Een tapered foundation brush
 • Een angled highlighter brush
 • Een base shadow brush
 • Een fine liner brush
 • En een glam-clutch

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITIONMULTI TASK BRUSH

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITIONTAPERED FOUNDATION BRUSH

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITIONANGLED HIGHLIGHTER BRUSH

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITIONBASE SHADOW BRUSH

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITIONFINE LINER BRUSH

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITIONCLUTCH

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITION

FRIDAY FAV?

Ik heb de set nu een paar dagen in gebruik en ik moet zeggen dat ik het zeer fijne kwasten vind. Maar dat zijn we wel gewend van Real Techniques denk ik. Wel moet ik toegeven dat niet duidelijk is welke 2 kwasten uit deze set nou zo ‘exclusief’ zijn en waarom.

Daarnaast vind ik de kwasten niet heel geschikt voor het ‘doel’ waarvoor ze gemaakt zijn. Zo vind ik bijvoorbeeld de tapered foundation kwast niet fijn voor het aanbrengen van foundation, maar hij is wel echt I-DE-AAL voor contouren met vloeibare contour producten en daar was ik juist nog naar op zoek. De liner brush vind ik handig voor het aanbrengen van liquid lipsticks, maar is niet geschikt voor het zetten van een goeie eyeliner.

De clutch zou ik echt never nooit gebruiken als een ‘clutch’, maar is wel handig om je kwasten in op te bergen voor een weekendje weg oid. Leuke giftset om te geven of krijgen en top om deze kwasten toe te voegen aan je stash als je je echt goeie kwasten een beetje wilt sparen. Deze set kost in de officiele Real Techniques webshop $79.99, maar ik heb hem op hier besteld voor $29.99 en hij is nu zelfs in de sale voor $18.99! Hurry up want het is een limited edition! 😉

REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET LIMITED EDITION

Volg:

18 Reacties

 1. Shaniqua
  januari 29, 2016 / 4:05 pm

  Yay! First comment and again you are soooo beautifull! Superchill die review van deze mooie set. Die clutch is ook beaut!

 2. januari 29, 2016 / 4:24 pm

  Lijkt me een fijne set! Ik heb zelf de base shadow brush, die vind ik erg handig en fijn 🙂

  • irislarisa
   februari 1, 2016 / 10:45 am

   Ja die vind ik ook super fijn! X

  • irislarisa
   februari 1, 2016 / 10:46 am

   Haha fijn he! Ze zijn ook echt super fijn! X

 3. januari 30, 2016 / 2:13 pm

  Ze zien er zo mooi uit, zo mooi dat je er hebberig van wordt. Het is dat ik haast geen kwasten gebruik anders had ik het wel geweten.
  Nesrin recently posted…Waarom ik H&M tassen haat maar toch koopMy Profile

  • irislarisa
   februari 1, 2016 / 10:46 am

   Echt he! Kwasten zijn echt een verslaving als je er eenmaal aan begint 😉 X

 4. januari 30, 2016 / 4:43 pm

  Dit zijn echt hele handige kwasten en ze drogen mega snel! liefs

  • irislarisa
   februari 1, 2016 / 10:47 am

   Ah dat moet ik nog uitvinden, maar klinkt goed haha! X

 5. januari 30, 2016 / 10:51 pm

  Prachtig setje!

  • irislarisa
   februari 1, 2016 / 10:47 am

   Thanks babe! X

 6. februari 1, 2016 / 2:33 pm

  Ik heb ook een set real techniques liggen en gebruik ze bijna iedere dag, echt heel fijn! De angled highlighter brush wil ik ook nog hebben!
  Valentinafaye recently posted…BROWN LEATHER SKIRT OUTFITMy Profile

 7. februari 3, 2016 / 9:41 am

  aah fijne en ook mooie kwastjes!

 8. februari 3, 2016 / 1:10 pm

  Ik heb meerdere Real Technique kwasten gehad en hoewel ik ze fijn vind, vind ik ze ook weer niet super bijzonder. De enige die ik nu nog in gebruik heb is de ‘Setting Brush’, voor het aanbrengen van oogschaduw over m’n hele ooglid en die vind ik heel handig en onmisbaar! Ik heb hem denk ik al twee jaar en hij blijft heel mooi. Ik vind dit een heel leuke set, zeker die highlighter kwast lijkt me handig! Ik vind hun Bold Metal collectie ook zo mooi..