REVIEW | TRIANGL SWIMWEAR + SIZING

Triangl Swimwear Poppy Melon Rose

Neoprene, minimal structures and neon colors – the most obvious characteristics of Triangl Swimwear bikini’s. It seems like lately everybody is receiving a gorgeous bikini. Nevertheless, I was pretty excited when they offered me to pick my very own pair. Let me tell you everything about this beautiful set and advice you on their size chart.

Poppy Melon Rose

After spending several hours in the Triangl webshop, I choose the gorgeous Poppy bikini in ‘Melon Rose’. I mostly wear bandeau bikini’s, but I felt that the unique design of Triangl didn’t really show on those types of bikini’s. So I decided to go for Poppy! When I saw the gorgeous combination of rose gold, white and orange, I fell in love.

Design & fit

Triangl bikini’s are made of neoprene, which kinda feels like a wetsuit. When I first tried it on, I was a bit uncomfortable because the material is super thick. One big advantage of neoprene is that it dries super quick. That means, swimming without having to wait half an hour for your bikini to dry up before wearing your clothes.

I personally love the fitting of the top more than the bottom. The material feels good because it supports your breasts very well, my assets never looked better in any other bikini ;). But as for the bottom, the tight material does not lift your butt. Instead, it makes it more flat somehow. Since I work very hard in the gym to perfect my curves, I want my bikini to lift. I usually prefer more of a ‘hipster’ bottom. This one covers everything.

Sizing & Customer Service

After doing some research, I discovered that with Triangl bikini’s, you should take one size bigger. I decided to go for a size L for the buttom (because of those curves, hehe), and a size M for the top. According to their size chart, size M for the top equals a C cup. So I thought that this bikini would fit me perfectly. But when I received the package after aprox. 5 days (pretty quick, all the way from Australia!) I could almost cry since my boobs didn’t fit in. Normally I’m a small C, so I was kind of disappointed. The bottom did fit perfectly though.

I immediately contacted the customer service and their service was amazing. They shipped out a size L top straight away, and just kindly asked me to return the wrong size top whenever I could. A few days later I received the top in size L (which is normally for a D cup), and it fits perfectly! So I can definitely recommend to order up a size bigger than you are used to.

I am very happy that I this gorgeous bikini is part of my beachwear collection, and I can’t wait to rock this in a few weeks when I’m off to Turkey. You can get your own pair here (€85)

What do you think about Triangl bikini’s?

Volg:

32 Reacties

 1. mei 10, 2015 / 8:05 am

  My god, ik ben obsessed haha, super gaaf <3

 2. mei 10, 2015 / 8:30 am

  Wat ontzettend gaaf dat je een bikini uit mocht zoeken! Ik wil ook al zo lang een Triangl maar ik vind het best duur en als er nog douane kosten bovenop komen… hihi 🙂 Je hebt een hele mooie uitgekozen! Niet dat je verkeerd kan gaan want tja, ze zijn allemaal super leuk! Fijn dat je er bij verteld hoe het zit met de maten en dat ze heel gemakkelijk een andere top voor je gingen regelen. Geniet er van!!

  • mei 10, 2015 / 8:37 pm

   Ah wat lief, dankjewel! Ik weet ook niet of ik uit mezelf zo’n dure bikini had besteld inderdaad, alles bij elkaar toch best prijzig! Maar – je krijgt wel echt kwaliteit dat jaren meegaat X

 3. mei 10, 2015 / 12:08 pm

  Ik vind deze bikini’s zo prachtig! Als ik dit jaar zelf nog op zonvakantie zou gaan zou ik er ook zeker één bestellen. Super handig artikel ook trouwens, ik denk dat veel mensen hier iets aan zullen hebben!

  • mei 10, 2015 / 8:38 pm

   Ja moet je echt doen haha, ga je geen spijt van krijgen in elk geval! En dankje, dat hoop ik echt! Is echt niet leuk als je bikini eindelijk binnen komt en hij past niet haha X

 4. mei 10, 2015 / 3:02 pm

  Ja heel gaaf! Mooie kleurencombinatie en zo leuk dat je binnenkort de stranden van Turkije onveilig gaat maken 😉 ik ook hoop ik!

  • mei 10, 2015 / 8:38 pm

   Ah zou leuk zijn!! Jij bent van Turkse komaf toch? Ik heb er 2 jaar gewoond, spreek vloeiend Turks en kom er nog bijna elk jaar! X

 5. mei 10, 2015 / 7:36 pm

  Wauw, die van jou is ook héél mooi!

 6. mei 10, 2015 / 7:47 pm

  Ziet er mooi uit! Dit soort modellen zitten bij mij nooit zo geweldig, dus ik heb zelf een bikini van ze in triangel vorm genomen, die is ook erg mooi! 🙂

  xx

  • mei 10, 2015 / 8:41 pm

   Ben erg benieuwd!! Heb je al een post online staan over jouw bikini? Ik snap het – draag dit soort modellen normaal ook niet echt, maar vooral het bovenstukje staat uiteindelijk boven verwachting mooi haha! X

 7. mei 11, 2015 / 1:14 am

  Het zijn mooie bikini’s, lekker minimalistisch van vorm, maar de kleurstellingen en de zwarte “randen” geven ‘m extra schwung. Goede review trouwens, dank hiervoor want ik was benieuwd naar de kwaliteit!

  • mei 13, 2015 / 7:40 pm

   Ah wat fijn om te horen! Hoop dat je er wat aan hebt gehad! X

 8. mei 11, 2015 / 8:19 am

  Oeh, het is echt een beauty! Ik vind vooral dat rose echt prachtig! xo

  • mei 16, 2015 / 5:09 pm

   Ja me too! Net even wat anders haha <3

  • mei 16, 2015 / 5:09 pm

   Thanks girl! Which ones do you have? 😀 X

 9. mei 11, 2015 / 2:35 pm

  It is so gorgeous! Love it! I also want one :p

 10. mei 11, 2015 / 3:22 pm

  Wat onwijs tof zeg! Echt een prachtige bikini.

 11. mei 11, 2015 / 5:23 pm

  Hele mooie dit! Mag er ook eentje uitzoeken, maar o zo moeilijk kiezennn.

  • mei 16, 2015 / 5:08 pm

   Oeh lastig he!! Ben heel benieuwd welke je gaat kiezen! X

 12. mei 12, 2015 / 10:40 am

  Wat heb je een mooie uitgekozen! Ik vind ze zo mooi. <3

 13. mei 12, 2015 / 11:01 am

  Prachtige bikini!

 14. mei 13, 2015 / 2:53 pm

  Je hebt een mooie keuze gemaakt. Ik vind de triangl swimwear wel wat hebben 🙂

  • mei 16, 2015 / 5:07 pm

   Haha als je het geld ervoor over hebt zeg ik DOEN! 😉

 15. Eline
  mei 15, 2015 / 3:09 pm

  Hoi,
  Ik wil zelf heel graag een Triangl bikini kopen, maar geraak er niet aan uit welke maat ik moet nemen van bottom.
  MIjn heupomtrek is 84 cm, enige raad over welke maat ik het beste neem?

  x

  • mei 16, 2015 / 5:05 pm

   Hi Eline! Het hangt er een beetje vanaf hoe ‘vol’ je billen zijn, klinkt heel gek maar de grootte van de broekjes zitten vooral in de hoeveelheid bil. Heb je echt een ‘volle” bil dan kan je denk ik het beste een M nemen, zo niet dan zou ik voor een S gaan want anders gaat ie een beetje ‘lubberen’. De broekjes vallen redelijk normaal uit qua maat, de top moet je echt een maatje groter nemen dan normaal! Veel plezier met het uitzoeken van een bikini! X

 16. mei 17, 2015 / 9:30 am

  Ik vind deze wel erg mooi! Ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award op mijn blog 🙂

 17. mei 20, 2015 / 9:53 am

  Ik vind Triangl bikini’s zo ontzettend mooi! Ze zien er stevig uit, hebben mooie kleurtjes en zijn gewoon heel erg leuk :). Mooie set heb je uitgekozen! En wat een goede service zeg, zeker omdat het ook uit Australië moet komen.

 18. mei 25, 2015 / 2:32 pm

  Mooi! Ik vind ze zelf heel tof, maar boven mijn budget helaas
  Cynthia recently posted…Food Question TagMy Profile